Återförsäljare/Montörer

Återförsäljare


Vi har ca. 600 återförsäljare utspridda över hela landet som uppskattar vår personliga service och tillgänglighet.

  • Har du problem med vildsvin har vi det perfekta elstängslet mot vildsvin.
  • Har du fruktodling har vi ett stort sortiment med Tornado, Titan, Torus, villanät och andra nät för att inhägna mot vilt.
  • Har du problem med vilt i dina planteringar har vi de bästa och godkända viltnäten på marknaden.
  • Har du boskap eller häst har vi alla tänkbara elrep, elband, HT-tråd, ringisolatorer, elaggregat m.m. för bästa stängslingen.

Kontakta Bandini Produkter för att få mer information om var vår närmaste återförsäljare befinner sig nära dig. Är du intresserad av elstängsel, stängsel, nät, elaggregat, stolpar och inomgårdsprodukter eller har några frågor? Ring, faxa, eller skicka ett mejl till Bandini!

Montörer


Bandini Produkter levererar stängsel material till de flesta montörer i Sverige. Behöver du hjälp med stängseluppsättning kan du kontakta Bandini Produkter genom mejl eller telefon!

Viltstängsel så som viltnät till hjorthägn, Titan nät till älghägn rovdjursstängsel med High tensile trådar och elaggregat har ökat mycket den senaste tiden.

Villastängsel eller eltråd har blivit väldigt populärt i kampen mot uppbökning av vildsvin i trädgårdarnas gräsmatta. För att få snyggast resultat använder montörerna sig av t.ex. impregnerade stolpar av högsta kvalité, grönplastat villanät, grindar och andra tillbehör från Bandini Produkter.